Spelen en leren bij het Aardbeienhof

Welkom op de website van het Aardbeienhof in Gemert


Het Aardbeienhof is een familiepark voor jong en oud. Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten een speeltuin van wel 3000m² in totaal! De kinderen kunnen bij het Aardbeienhof op een spelenderwijs iets leren over de aardbei. Ook aan de volwassenen wordt gedacht! Zij kunnen genieten van de heerlijke aardbeienspecialiteiten of lekker rondsnuffelen in de aardbeienteelt.

Het Aardbeienhof het hele jaar door!

Wij bieden verschillende leuke aardbeien-activiteiten aan in het aardbeienseizoen:

- aardbeienplantjes planten
- aardbeienplukken
- aardbeientaart maken
- aardbeienjam maken

Let op! het aardbeienseizoen begint eind mei begin juni en eindigd eind oktober begin november. Voor exacte data kunt u het beste contact met ons opnemen.

Ook in de winter is er heel veel leuks te beleven in het Aardbeienhof. Het Aardbeienhof is dan ook het gehele jaar geopend.
Natuurlijk zijn ook de bewoners van het Aardbeienhof het gehele jaar, iedere dag aanwezig. Zo woont Aardbeienkoningin "Tralala", samen met Aardbeienkoning "Zoet en Sappig" en hun twee kinderen prinses "Bloesem" en prins "Aardje" in het Aardbeienkasteel. Maar er is natuurlijk ook een poortwachter genaamd "Piet", een elfje genaamd Twinkeltje en een hele gekke bakker genaamd Bakkelei. Zij zullen er allemaal voor zorgen dat iedereen in het aardbeienhof het naar zijn zin heeft!

Activiteiten tijdens de vakantie-en feestdagen


Tijdens de vakanties en feestdagen organiseren wij veel leuke activiteiten. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen in ons jaarprogramma.

Wilt u graag met een groep mensen, of zelfs met een hele school naar het Aardbeienhof komen? Dat kan! Wij bieden voor verschillende groepen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familiefeestjes of activiteiten voor de hele school aan in speciale arrangementen. Natuurlijk kunt u bij bestaande arrangementen verschillende activiteiten bijboeken.

Voor meer informatie over de verschillende tarieven, klik hier.

LET OP, Spelregel 1: het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en/of drinken te nuttigen.

Kijk rustig rond op onze website, zijn er vragen of onduidelijkheden?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen : T: 0492-362117 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aardbeienhofhouding

Cor Tractor

Cor Tractor is de chauffeur van de huifkartrekker

Piet de Poortwachter

Piet de Poortwachter ontvangt alle gasten. 

Twinkeltje

Twinkeltje het elfje kom je overal tegen

Koningin Tralala

Koningin Tralala is de lieve Aardbeienkoningin

Koning Zoet en Sappig

Koning Zoet en Sappig is de Aardbeienkoning

Bakker Bakkelei

Opperbakker Bakkelei is de chefkok van het Aardbeienhof.